Asociația Obștească Cultural Events a încheiat programul de conferințe online pentru angajații din domeniul culturii din raionul Leova.
Urmează etapa de elaborare a noilor produse metodologice și lansarea a trei proiecte noi pentru o guvernare mai eficientă în domeniu în acest raion.
Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană (European Union in the Republic of Moldova) și Fundația Konrad Adenauer (Fundatia Konrad Adenauer Republica Moldova), în cadrul programului de granturi „Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova”.
Astăzi cu angajații din cultură a raionul #Leova, am încheiat programul de conferințe online, pentru o perioadă nedeterminată de timp.
Am cunoscut un raion întreg de ”albinuțe” creative, dornice de a afla noi informații, cunoștințe pentru o guvernare mai eficientă la ei acasă. Mulțumim Secției Cultură Leova, pentru interesul și activitatea manifestată față de dezvoltarea culturii în această perioadă incertă.
☀️Nu vrem să ne șablonizăm activitățile noastre, la fel ca alte instituții care au preluat de la noi (primii care au organizat astfel de conferințe în domeniul culturii).
Urmează etapa de elaborare a noilor produse metodologice și lansarea a trei proiecte noi!
Unul din ele va fi lansat în aceste zile. Ne vedem în LIVE pe facebook la o nouă rubrică media de pe pagina noastră: 𝐌𝐚𝐧𝐢𝐟𝐞𝐬𝐭 𝐜𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐚𝐥 – primul vlog cultural din Moldova.
P.S Cultura se dezvoltă nu datorită cuiva, dar în pofida la toate
Ar putea fi o imagine cu 8 persoane

Raionul #Dondușeni – pentru o guvernare mai bună. Angajații din domeniul culturii au învățat la conferința de astăzi cum să îmbunătățească comunicarea dintre APL, Secție de cultură și instituțiile culturale din raion, cum să facă față noilor cerințe și situații impuse de pandemie.

Ar putea fi o imagine cu 8 persoane

Raionul #Cahul! O mobilizare totatală în număr de peste 40 de camere video înmulțit la doi! 

Transparență decizională, dezvoltare managerială și consolidarea sectorului cultural în Comunitatea | Cultura 9 |.Dacă ar fi să facem o concluzie la conferința de azi: industria cultural-creativă din moldova abia își ia avânt! 
#Cultura
 se dezvoltă în pofida la toate!
Ar putea fi o imagine cu 9 persoane
Bună guvernare și lucru eficient! 
Acesta e un „credo” al structurilor cultural-artistice din r-nul Glodeni!

Am livrat prin discuție „face to face” cele mai bune metode și surse de organizare a lucrului, comunicării și dezvoltării manageriale în perioada de pandemie și post-pandemică și desigur pe viitor.
Ar putea fi o imagine cu 9 persoane
Raionul Edineț – odată ce rostim acest cuvânt gândul ne duce la Defileul Fetești, Grotele Brânzeni, Rezervația la Castel, Vasile Stroiescu și desigur #Cultura raionului care este bogată în festivale minunate, concerte și târguri tradiționale și oamenii cu sufletul mare și creativi.
Astăzi a avut loc mai mult decât doar o conferință a oamenilor din cultură: am creat încă o punte de acces spre dezvoltarea industriei cultural-creative.
Mândru de voi. Cultura datorită vouă, se dezvoltă în pofida la toate.
Ar putea fi o imagine cu 14 persoane
Astăzi într-o nouă formulă cu angajații din sectorul cultural-artistic din raionul Drochia.
Direcția Cultură Drochia împreună cu Cultural Events și angajații din domeniu au discutat despre provocările actuale din sector industriei creative.
1. Am reușit să stabilim care sunt prioritățile actuale.
2. Am găsit soluții eficiente pentru a nu stagna procesul de lucru.
3. Am prezentat noile standarde logistice: formulare, timesheet-uri și planuri actualizate de lucru.
4. Am făcut schimb de idei creative și schimb de resurse electronice disponibile pentru dezvoltarea managementului cultural.
Cultura lucreză! Cultură trăiește! În pofida la tot și la toate!
Ar putea fi o imagine cu 7 persoane

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here