miercuri, iulie 28, 2021
Google search engine
AcasăPROIECTEPremieră: Proiect cinematografic cu păpușile de la Teatrul "Guguță"

Premieră: Proiect cinematografic cu păpușile de la Teatrul „Guguță”

 

Premieră în Moldova! Un nou proiect cinematografic, în care rolul principal le revine păpușilor. Detalii am aflat de la Gabriela Lungu, directoarea Teatrului de Păpuși „Guguţă”.

Teatrul Municipal de Păpuși „Guguţă” din Chișinău vine cu surprize inedite pentru micii spectatori. Pentru prima dată, păpușile de la teatrul respectiv au participat la un proiect cinematografic, la inițiativa colegilor actori din România.

 

„Vom proiecta ceva neobișnuit și special – ceea ce nu s-a mai văzut în Moldova. Proiectul cinematografic în care rolul principal le revine păpușilor este ceva inedit pentru țara noastră. Nu a fost ușor întrucât suntem la prima experiență. Acum colegii din România lucrează la montarea produsului”, a precizat pentru Sputnik Moldova Gabriela Lungu.

Potrivit interlocutoarei, filmulețul cu păpuși va avea o durată de aproximativ 30 de minute.

Filmările s-au desfășurat timp de două săptămâni, iar premiera primei părți din cadrul proiectului va avea loc în toamna acestui an, la Teatrul de Păpuși din Chișinău.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Read more: https://sputnik.md/radio_podcasturi/20210713/35500048/Premiera-Proiect-cinematografic-cu-papusile-de-la-Teatrul-Guguta.html

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -
Google search engine

Most Popular

Recent Comments